每次做完yoga都唔想食啲热量高嘅食物,所以就会去supabowl食açai bowl😋饱肚之余又健康🤩系我觉得中环食açai bowl味道好,性价比又高嘅铺头👍🏻但留意番铺头入面冇座位🙂去出面啲楼梯坐住食或者边行边食都得😉1️⃣ Cocobowl $86底层由巴西莓同椰子水制成,味道微酸,但系同上面生果好夹👍🏻水果全部都好新鲜香甜😋有士多啤梨🍓蓝莓同香蕉🍌表层更有椰子片、南瓜子同香脆麦片😍整体口感丰富😋但系份量唔多,较为适合用嚟打卡影相📸2️⃣ Supabowl $42(S)/$60(M)食嚟食去都系觉得呢只味道最好食,因为巴西莓做底比较好味😋上面嘅生果(蓝莓,士多啤梨, 香蕉)都好鲜甜!拣medium siz仲可以拣自己钟意嘅生果🍓🥭🥝好正!3️⃣ Firebowl $42(S)/$60(M)Firebowl系由红肉火龙果做底,上面有火龙果肉、脆片同朱古力粒🍫味道系几特别清新😁但系因为我本身唔系特别钟意火龙果😛所以都系觉得叫番supabowl好食啲☺️如果有钟意食火龙果嘅朋友仔,应该会好钟意!4️⃣ Lovabowl $42(small)尼个系近排情人节推出嘅限定💖加左士多啤

1️⃣ Cocobowl $86

2️⃣ Supabowl $42(S)/$60(M)

3️⃣ Firebowl $42(S)/$60(M)

4️⃣ Lovabowl $42(small)
尼个系近排情人节推出嘅限定💖加左士多啤利🍓 仲有vegan朱古力酱🍫觉得味道几特别🤤朱古力酱同açai bowl系几夹,但有点太甜🤭试过下就算😂

💡 总括而言,呢间啲açai bowl好食又健康🤩而且价钱合理😗如果钟意食甜啲,一定要落佢嘅巴西蜜糖!系会好食好多😋