2021-09-18 4334 浏览
Bistecca绝对系中环性价比极高lunch buffet,虽然只系semi buffet,但好丰富!唔使主菜净系食buffet table($168) 开胃菜加埋甜品已经饱到上心口!今次系第二次食,都仲系觉得好正!!!不过挂住食都冇咩点记录,就略略讲吓最有记忆点嘅食物🤪- Seafood cioppino 今次竟然有海鲜,开心!入面有青口、蚬、鱿鱼圈同虾,好正当系main都得!- Avocado cucumber salad 纯粹个人非常钟意牛油果!- Creamy chicken salad 啖啖肉!- Mixed fruits salad 入面有青提好甜好好食- Homemade bread 去到边都要食面包!! 虽然佢面包唔系特别好食,但枱上有黑醋同橄榄油,要食!- Prosciutto bean 火腿包住green bean,本身已经煎香咗,好嫩完全冇渣- Parma ham melon 哈密瓜超甜!- 甜品方面今次red velvet cake同cheese cake都几啱我口味,如果唔系太饱都想encore~

不过挂住食都冇咩点记录,就略略讲吓最有记忆点嘅食物🤪

- Creamy chicken salad 啖啖肉!
- Parma ham melon 哈密瓜超甜!

午餐