2023-01-23
最后一间系中环大馆对面嘉兆大厦既babacio餐厅系大厦5楼以前呢个位叫做kytaly一样都系食pizza既唔知两间有无关系最近babacio都系东涌开左分店咁呢间店并唔系50大pizza黎呢度最大既原因系chope见见佢地有卖coupon买500蚊可以得到600现金券而chope自己仲有做紧买500蚊可以减150蚊既优惠最后即系比350蚊就可以得到600蚊计上黎都几抵食而且见到佢地餐厅都有用火炉整系正宗既拿玻里pizza透明厨房可以见到chef系入面整pizza加埋餐厅室外打卡元素就令我买左现金券过黎食餐厅有分室内同室外室内既系梳化位而室外就系传说中既打卡位系ig打餐厅名就可以揾到一堆g网红相玻璃出面系正对住大馆夜晚个景真系几唔错咁我地最后就拣左室内坐梳化位系比较宽落既而且有冷气餐牌都系以pizza为主想睇间pizza店正唔正宗而家我识会望下佢有无calzone可以叫而呢间一样都有炸pizza意粉同甜品选择就唔太多仲有个bar台可以调下酒怕7就拣左杯mocktail果汁feel抵就唔抵架啦都系用黎配合下打卡首先上既系主菜既pizza今次我都系拣左calzone呢个就系我当初认识果一款
以前呢个位叫做kytaly
而chope自己仲有做紧买500蚊可以减150蚊既优惠
最后即系比350蚊就可以得到600蚊
计上黎都几抵食
而且见到佢地餐厅都有用火炉整
系正宗既拿玻里pizza 透明厨房可以见到 chef系入面整pizza
加埋餐厅室外打卡元素
就令我买左现金券过黎食
餐厅有分室内同室外 室内既系梳化位
而室外就系传说中既打卡位 系ig打餐厅名就可以揾到一堆g网红相
玻璃出面系正对住大馆
夜晚个景真系几唔错 咁我地最后就拣左室内坐 梳化位系比较宽落既
而且有冷气
餐牌都系以pizza为主 想睇间pizza店正唔正宗
而家我识会望下佢有无calzone可以叫
而呢间一样都有炸pizza
意粉同甜品选择就唔太多 仲有个bar台可以调下酒 怕7就拣左杯mocktail
抵就唔抵架啦
都系用黎配合下打卡