2019-01-08 290 浏览
讲真系中环食野 平时食开食个饭都6,70蚊 系大馆呢个地方同其他舖头比 呢间轻快翠已经算系平同抵食 我同女朋友黎影相行街 肚饿揾餐厅医肚 叫左个汉堡餐饮冻奶茶先$61 个汉堡仲鬼死咁大个 佢地用既植物牛肉完全食唔出系用菜类整出黎 真系几岩半素食者食 而且真系好大份 我地两个人都食都有少少饱冻奶茶方面又几好饮 奶味同茶味岩岩好 唔会因为奶味盖过左个茶味 对于我略嫌有少少甜 应该叫少甜会比较好 我个人唔太喜欢甜野之后女朋友见三文治平 $25 再试埋佢地既三文治,佢地份三文治真系好厚 有啲似以前荃湾有间茶餐厅食三文治叫家乐,又大件 系中环呢个价真系无得输 诚意推荐大家试下

2019-01-07
  • 芝士植物牛肉炒蛋汉堡