2024-07-06
爸爸之前同朋友试左利宝会馆话好味道, 今日出开香港区我地一于同埋Adrian去试下! 今次爸爸话想试下个浓汤鸡煲翅, 所以我地叫左$388套餐 (2位用), CP值好高, 大推!⭐️足料制作3两浓汤鸡煲翅 用煲仔上桌, 够热! 份量足, 每啖汤都食到翅+鲜甜鸡肉, 材料丰富! 汤底浓郁, 奶白色的汤底, Adrian都好钟意不停系咁饮!⭐️脆皮烧乳鸽半只即叫即炸皮脆肉嫩, 特别要赞下个乳鸽皮, 真系炸得好脆, 绝对系厨师用心炮制!⭐️自选小炒我地叫左菜远炒牛肉同埋姜葱豆豉鸡煲. 菜远炒牛肉系平常简单家常𩠌菜, 但利宝会馆厨师炒得好够镬气, 牛肉鲜嫩亦好腍, 好味! 而豆豉鸡煲嘅豆鼓酱汁好够味, 酱油上色, 鸡肉嫩滑多汁, 肥瘦均称恰到好处!⭐️鲜虾荷叶饭有虾肉 / 带子 / 冬菇等, 饭好入味, 食完想再encore!⭐️甜品 - 芝麻卷 + 山楂卷 + 蛋白杏仁茶山楂卷有创意, 保留左山楂鲜甜多汁, 开胃又好味. 芝麻卷嘅芝麻味道浓郁柔滑, 再加上一层香香嘅芝麻, 层次感十足. 蛋白杏仁茶滋润滑嫩, 为今餐饭划上1个完满嘅句号🫶🏻我地仲叫左个炒牛河, 同菜远炒牛肉一样好够镬气好好味!利宝会馆
⭐️足料制作3两浓汤鸡煲翅 [亮点]
⭐️脆皮烧乳鸽半只
⭐️自选小炒
⭐️鲜虾荷叶饭
⭐️甜品 - 芝麻卷 + 山楂卷 + 蛋白杏仁茶
我地仲叫左个炒牛河, 同菜远炒牛肉一样好够镬气好好味!
利宝会馆装修环境同店员服务态度都好好, 有机会要再同屋企人再嚟!