2017-10-06
好耐无食过放题的我 今晚来到中环大吉居酒屋试一试 果然有惊喜~本身夜收工 选左Book 830pm 果Round 唔算大多人 两个人坐卡位够濶 一坐低即刻望下刺身同寿司餐牌😝刺身同寿司种类有好多 每样都点少少试下先 最欣赏系甘海老 泰式虎虾同 极大赤虾 超大只超甜美😎😎 其他大致都算新鲜跟住睇埋烧物 款式都几特别 我会推介芝士焗蚝~芝士味焗得好惹味 蚝本身都好大只😎 另外就系烧鸡软骨同鸡翼 好香口 一d都无烧焦 其他都唔错 负责烧物的师傅水准够高 正~炸物同天妇罗叫左好少 叫果d都炸得好 唔会淋同埋唔会净系得d粉 而且用成个捞咁上 几可爱😂锅物第一Round试左牛肉锅 主要都系牛肉 豆腐同菜 牛肉算ok 暖下胃都唔错😉仲有饮品同甜品 呢个真系土重点推介 饮品有齐唔同种类 除左汽水啤酒连益力多都有😍 雪糕有Haagen Daz同Apollo😍😍小妹本身对放题无乜好感 今次呢间大吉居酒屋感动到我 俾个Like先👍🏻
一坐低即刻望下刺身同寿司餐牌😝