餐厅: can‧teen (世紀廣場)
资讯:

最近经过中环呢边 想揾间平平哋嘅嘢食食吓 见到呢间新开嘅快餐店 价钱同性价比都好高 而且即叫即有 啱晒赶时间嘅我🙌🏻▫️皇牌黯然销魂饭我见到呢度有皇牌黯然销魂饭 价钱又抵食 于是叫咗一碗试吓 唔叫唔知道 真系大碗又抵食 半熟蛋煎到有㶶边 香浓之余颜色有金黄色 捞埋啲饭一齐食真系超级惹味 而叉烧每旧都烧得啱啱好 半肥瘦又厚身 屋企人都大赞好食🙌🏻+$15可以饮一杯泰式龙眼冰 好清甜 仲有好大粒嘅龙眼肉 解渴一流🎉▫️招牌去骨海南鸡饭呢个又系必叫 鸡肉好嫩滑 无骨啖啖肉 而且配埋海南鸡嘅三色酱 惹味可口 值得一提 佢哋嘅油饭都做得好 仲有淡淡嘅香茅味 而且配埋每日靓汤 价钱性价比都超级高!▫️烧味双拼濑粉配柠檬茶我哋三个人每人叫一个餐 屋企人要咗呢个双拼 叉烧同烧鸭 烧鸭好出色 皮香肉嫩 食过返寻味🥰濑粉唔会好硬 性价比极高🙌🏻

▫️皇牌黯然销魂饭

▫️招牌去骨海南鸡饭

▫️烧味双拼濑粉配柠檬茶

2023-01-29
等候时间
10 分钟 (堂食)