2024-12-28
好耐冇食过墨西哥菜,中环有齐晒好多西餐菜式,今次就食好耐冇食过嘅墨西哥菜。菜式比人感觉好新鲜,因为平时太少食,充满地道风情。用餐前店员更会为客人推介数款酱汁,适合吾同墨西哥菜式。✿ QUESADILLA TRES QUESOS $128听都未听过呢道菜😂其实就类似pizza🍕馅料可以拣猪/ 牛/ 鸡/ 虾,我地就拣咗鸡肉🐔里面好多芝士好cheesy💛🧀配以牛油果酱🥑莎莎酱 酸忌廉,个人就中意沾上牛油果酱 健康美味💚酸忌廉就同薄饼较能搭配。✿ SURF & TURF TACOS $128Tacos系墨西哥名菜,有烧虾肉🦐牛肉🐮牛油果酱 芝士,Tacos皮十分软稔🌮虾肉爽口弹牙,牛肉牛味香浓❤️加埋牛油果酱好开胃~✿ CARNE ASADA有烧牛肉🐮米饭🍚青豆酱 牛油果酱 玉米饼,烧牛肉牛味浓郁,米饭亦吾系一般米饭,有中东feel😹但感觉好特别。✿ STRAWBERRY MARGARITA $98酒精浓度高🍸有Tequila同埋青柠汁🍋🟩杯周边有盐,卖相吸睛👀适合嗜酒人士。✿ NO-JITO $68自己就拣咗mocktail,有青瓜🥒加薄荷🌱好清甜解腻。
用餐前店员更会为客人推介数款酱汁,适合吾同墨西哥菜式。
✿ QUESADILLA TRES QUESOS $128
✿ SURF & TURF TACOS $128
虾肉爽口弹牙,牛肉牛味香浓❤️加埋牛油果酱好开胃~
✿ CARNE ASADA
✿ STRAWBERRY MARGARITA $98
✿ NO-JITO $68
自己就拣咗mocktail,有青瓜🥒加薄荷🌱好清甜解腻。