2023-06-17
✿ Weekend Dinner💵 HK$398| 2Courses✿ Signature Big Burrata Plate +💵 HK28头盘我地叫咗我最钟意食嘅Burrata 芝士 🫠外层系软软既Mozzarella 🤤内里系香浓又滑嘅忌廉同芝士, 奶味劲浓郁但系一啲都唔流架🤤系我最钟意食嘅芝士😝再配上好多吹口嘅蕃茄仔🍅, 好味必食❗️✿ M7 Wagyu Beefy Wellington +💵 HK288呢个绝对系呢间餐厅嘅重头戏🫠真系绝对系必食之一💯第一次食威灵顿牛柳已经留下一个极好嘅印象😂外层系多层香脆既酥皮包住内𥚃大大旧既M7和牛, 到枱嘅时候已经闻到香喷喷香浓嘅牛肉味🤤咬落去牛味超级香浓, 生熟度做到啱啱好咬落去嘅肉质亦都非常腍易咬食落去渗出黎既肉汁同外层酥皮加包住嘅黑松露同杂菇蓉❤️口感层次好丰富成件事超级match超级好食🤤我绝对会下次再嚟encore 🫠✿ By the Beach 💵 HK$98佢系由热情果同薄荷条配出嚟嘅Cocktail饮落去仲有少少嘅椰子香💗✿ Apple Fizz 💵 HK$78卖相非常好看😂佢系由苹果醋, 梳打同埋蔓越莓调配饮落去嘅口感酸酸甜
💵 HK$398| 2Courses
头盘我地叫咗我最钟意食嘅Burrata 芝士 🫠
外层系软软既Mozzarella 🤤
内里系香浓又滑嘅忌廉同芝士, 奶味劲浓郁
但系一啲都唔流架🤤
系我最钟意食嘅芝士😝
再配上好多吹口嘅蕃茄仔🍅, 好味必食❗️
呢个绝对系呢间餐厅嘅重头戏🫠
真系绝对系必食之一💯
第一次食威灵顿牛柳已经留下一个极好嘅印象😂
咬落去牛味超级香浓, 生熟度做到啱啱好
咬落去嘅肉质亦都非常腍易咬
成件事超级match超级好食🤤
我绝对会下次再嚟encore 🫠
✿ By the Beach 💵 HK$98
佢系由热情果同薄荷条配出嚟嘅Cocktail
饮落去仲有少少嘅椰子香💗
✿ Apple Fizz 💵 HK$78
卖相非常好看😂
佢系由苹果醋, 梳打同埋蔓越莓调配
饮落去嘅口感酸酸甜甜🥰 好开胃又解渴🫶🏻