2021-04-18
想同朋友食特式菜又想饮酒🍻嘅话,嚟H.O.P一定满足到大家🥰仲有素食餐单🤩选择非常多元化👍🏻今次拣咗几款串烧加主食👇🏻◭ Wagyu $32 和牛串烧肉质嫩滑又有丰富肉汁😋◭ Naem Sour Pork Sausage $32酸肠味道好特别,用糯米发酵,配H.O.P自家调制嘅酱汁,有辣酱又有沙嗲酱,推介必试👍🏻◭ Pineapple $28烧菠萝🍍卖相好吸引🤩清甜多汁◭ The Crying Tiger Steak “seua rong hai” $208烧牛扒配泰式辛辣酱汁,辣嘅程度令到老虎流泪🤣牛扒烧烤嘅香气配辣酱,令大家胃口大开◭ Thai Pineapple Quinoa Fried Rice $128呢款菠萝炒饭推介必试,并非我哋平日嘅菠萝炒饭,加咗藜麦,口感好丰富👍🏻健康之选🌱◭ Thai Larb Lettuce Wrap $128食泰国菜点少得猪肉生菜包😍肉碎炒得香喷喷,调味同辣味刚好,配新鲜又爽甜嘅生菜😋◭ Thai Basil Chicken Spagehetti $68 (half)意粉份量有分全份同半份,我哋就拣咗半份,可以拣多几款小食试😆意粉烟韧度适中,带点
◭ Wagyu $32
和牛串烧肉质嫩滑又有丰富肉汁😋
◭ Naem Sour Pork Sausage $32
◭ Pineapple $28
烧菠萝🍍卖相好吸引🤩清甜多汁
◭ Thai Larb Lettuce Wrap $128
意粉份量有分全份同半份,我哋就拣咗半份,
可以拣多几款小食试😆意粉烟韧度适中,带点微辣又惹味👍🏻
🍻 H.O.P环境、食物、服务质素有水准,饮品选择又有好多款,有Cocktails,Wisky,Beer等等,Happy Hour 时间仲有半价啊!快啲约朋友去@饮番杯啦🥳