呢间由台湾开到过嚟嘅tap cocktail bar系J小编之前同朋友试完真系大家都觉得好出色所以一定要带T小编嚟试下!呢到点解会系tap cocktail bar因为佢哋系无任何嘅调酒师,所有cocktail都好似啤酒咁,直接cocktails on tap斟比客人,全部一早调好晒。虽然入面设计都会见到比较简约,但啲cocktail真系好好饮🥹整体而言,呢到饮cocktail比平时去嘅cocktail bar会比较唔一样,所以感觉可能会特别啲。如果星期五六日多人,都可以企系到饮,因为本身台湾嘅draft land都系主打企系到的🤣平时都钟意饮cocktail嘅朋友真系唔好错过呢间,记住一定要叫14号!😝

🍹14 Oolong Tea Collins
🍸17 Formosa Gimlet