2017-07-27 294 浏览
中环苏豪区多特色餐厅,今晚就book定呢间同朋友一齐试下!由半山天桥一直上,见到兰芳园后,可上多一条自动梯,落番地面向左面行,直行到去到嘉咸街街口左转,系左手边就到啦!舖头虽细,但入到去好舒服,见到好有❤️既设计,好似手写餐牌。一入到去就见到高大靓仔店员🙎🏻‍♂️,坐底后就睇下有咩食先!叫汉堡包可以加$30要French Fries or Fresh Salad + Soft Drink,朋友就叫左杯菠菜沙冰,另加$18。沙律个汁好特别,系佢地自家制,有芒果,洋葱,柚子醋,食落有芒果味,洋葱既香同柚子醋既酸,好特别,好清新!菠菜沙冰:用新鲜菠菜打成,饮落好啖味,唔甜,本身唔好蔬菜汁类,所以我唔识欣赏🙈鸡翼:佢有辣同甜味,2样都想请,就问靓女姐姐可否2沟,爽快答应😆!辣味唔算好辣,惹味!甜既有啲黑椒粒,甜中带啲黑椒味!成10蚊只鸡翼贵左少少。Nachos:见到餐牌有呢样,我好期待,我好钟意食Nachos😆!粟米片比一般街度食既薄,但焗得好脆,面既肉碎食落有啲似汉堡包内汉堡扒既肉,配佢红色既系蕃茄酱同白色忌廉汁(👈🏻我估)仲好食!成碟都清哂,好味但价钱有少少贵!龙马汉堡: 好巨型既一个汉堡包😮
中环苏豪区多特色餐厅,今晚就book定呢间同朋友一齐试下!

Fresh  Salad

健康菠菜沙冰
鸡翼
辣味唔算好辣,惹味!
甜既有啲黑椒粒,甜中带啲黑椒味!
成10蚊只鸡翼贵左少少。

Nachos
龙马汉堡
龙马汉堡: 好巨型既一个汉堡包😮,我地请靓女姐姐帮我地切一半,佢切点都靓过我地自己切😆!
入面好丰富,有生菜,蕃茄,芝士,吞拿鱼酱,茄子同厚厚既汉堡扒,个包太大个,我都系用番我食麦记早晨全餐既方法黎食😆-分层食,有吞拿鱼酱系入面几特别!汉堡包面块包入面好软熟,但个好靓既外皮好硬,好难𡁻。
食饱卖单后,有另一位型男过黎同我地倾2句,估计应该系日本人老板,好nice。钟意人情味小店既,一定要黎试下,真系一个倾计,放松既好地方!
2017-07-24
Fresh  Salad