2022-12-08 151 浏览
百里香鲜露轻煎软嫩美国鸡胸$162鸡胸肉一啲都唔柴,唔讲都唔知系鸡胸嚟🤫面头有腊肉炒菜,中间系鸡胸,最底仲铺咗啲豆腐,好丰富☺️唯一缺点就系啲鸡胸有啲少🥲唔够我哋几个食啊24小时慢煮伊比利亚叉烧配日本温泉蛋猪油捞饭 $188叉烧肉质软腍,够味得嚟唔会过咸,对我嚟讲啱啱好😋猪油捞饭好邪恶,加埋只温泉蛋,食落好顺口,仲有啲大豆芽、洋葱渍同冬菇,完全唔会觉得好油腻,反而越食越停唔到口🤪澳洲和牛脸配浓香沙爹汁煎肠粉 $188和牛有三大嚿,食落有啲似牛腩但系啲肉一咬就化开,煮得啱啱好👍🏼沙嗲酱好惹味,偏重口𠮶种,煎肠粉捞埋啲汁好好食啊😍不过mvp 一定会系啲金针菇,因为最挂汁同入味味😚卡津炸薯条配蕃茄酱,蒜味蛋黄酱 $40薯条香脆,粗幼适中,有啲辣粉系上面,有两款酱配埋,都值得一叫嘅~西班牙油炸鬼配云尼拿雪糕$108炸嘢配雪糕,好难唔好食㖞😌不过张相唔记得影埋完,入到去有同餐厅职员讲有朋友生日,所以有帮我加咗生日牌,送上嚟职员都有讲生日快乐,仲一齐唱生日歌添🤣🤣粟米芝士巴斯克蛋糕$118食完好多重口味嘅嘢又有饮酒,觉得粟米味唔算太浓,不过粟米味巴斯克蛋糕又系一个新尝试,最重要系卖相都好唔错,用嚟打
百里香鲜露轻煎软嫩美国鸡胸$162

24小时慢煮伊比利亚叉烧配日本温泉蛋猪油捞饭 $188

澳洲和牛脸配浓香沙爹汁煎肠粉 $188

卡津炸薯条配蕃茄酱,蒜味蛋黄酱 $40

西班牙油炸鬼配云尼拿雪糕$108

粟米芝士巴斯克蛋糕$118
食完好多重口味嘅嘢又有饮酒,觉得粟米味唔算太浓,不过粟米味巴斯克蛋糕又系一个新尝试,最重要系卖相都好唔错,用嚟打卡又系一流😎

芝麻花生汤圆$125
店员建议我哋饮咗面头几啖先捞匀,面头比较creamy,好重芝麻花生味,真系好似食紧汤圆咁,𠮶味好得意。

龙须糖甜酒$125
不得不提店员嘅服务态度好好,唔单止解释得好详尽,仲特登等我ready拍片先倒vodka同点火💯饮𠮶时要捞埋啲雪糕,如果唔系vodka味太重,都有淡淡嘅花生味,好还原到龙须糖嘅感觉👍🏼👍🏼