中环码头开咗间【CHIMAC】韩国炸鸡专卖店🐣装潢走型格风🤍木制长凳座位,其中一行木板改用透明橙色🧡好有特色。系道可以望到小轮🛳同海景,都几写意。【CHIMAC】除咗卖炸鸡之外,仲有紫菜包饭、炸年糕、猪手饭、牛肉饭、炸酱面等等。款式都好多👍🏻✪ 原只炸鸡 洋葱芝士炸鸡 ⌫💲128原只炸鸡份量好多!打开就喷到香喷喷😙好香洋葱芝士味~炸得黄金香脆嘅炸鸡上面洒上洋葱芝士粉,好惹味。炸鸡好juicy,肉质嫩滑,唔会好干身。✪ 炸鸡腿肉 葱蒜酱油炸鸡⌫💲128已经去骨嘅炸鸡腿肉食落啖啖肉。炸鸡沾满咗酱油,味道香甜而不腻。拌埋葱食,味道会清新啲,有另一种感觉。✪ 芒果梳打 // 西瓜梳打 ⌫💲18食炸鸡就要饮有气水。见到有芒果同西瓜梳打咁特别,就试下。口味系几甜,梳打充满气泡饮落超爽。【CHIMAC】📌中环7号码头上层D及E号舖

✪ 原只炸鸡 洋葱芝士炸鸡 ⌫💲128

炸鸡腿肉 葱蒜酱油炸鸡⌫💲128