2021-01-22 1985 浏览
🌭中环四十多年美味甜芥辣味双肠热狗🌭 之前有段时间在中环上班,要数到最想念食物,我系会最挂住呢到的热狗包,这餐厅在中环已经四十多年,左侧门口有楼梯落行落去下面是旧式茶餐厅,地面小舖则主打外卖,开头以为只是一间外卖饭盒店🌭双肠热狗 $19以前成日觉得入面的人很串又恶死,要买的话要在门口睇定要食咩,再行入最入面收银比钱,最后先拿野食,唔好阻住佢地,其实系无咩野既,但真系值得一赞,无论系买热狗定饭盒,真系非常之快🌭在收银买完交张飞去热狗部,唔洗十秒一只热辣辣的热狗即刻可以做好比你,热狗包烘得干脆可口,一口咬落去非常软腍,又同时松脆,跟大量的芥味沙律酱配合得刚刚好,肠仔是虽然是罐头肠仔,不是什么利害的用料,但确实系只有这里先有食到的传统口味的热狗永乐园餐厅地址: 中环昭隆街19 号地下 🌭不过可能太耐冇食,以前买完佢哋系会用好古老嘅手写单,就攞单去换野食,而家已经变咗电脑化,呢啲回忆只可以留在心中
🌭中环四十多年美味甜芥辣味双肠热狗

🌭双肠热狗 $19