2024-10-02 484 浏览
中环又开多间分店就去试埋咸食😙 中环分店开左系商业大厦入面, 所以座位会比较舒服同开扬, 呢度走既系古典路线, 门口既大镜相当吸睛, 好唔啱打卡, 食物选择个人觉得午餐时段黎既话Set 会比较抵😊Lunch Set 🍽️Starter🥗✨菠菜汤配义大利乳酪翠绿又浓厚既呢个汤菠菜同乳酪既味道中和得好好, 饮完有种好舒服既感觉, 几特别既一个汤😌✨吞拿鱼藜麦沙律吞拿鱼既咸味成功为整个沙律做调味, 加埋藜麦同沙律菜口感同味道都好好, 健康得黎又🤤Mains🥘✨青酱磨菇马铃薯丸子($128)烟韧既马铃薯丸子配上青酱味道同口感都好好, 之前食过既呢间既口感系最好🤓✨米兰炖饭配烤意大利猪肉肠($138)炖饭既配料唔多, 最欣赏系佢既饭煮到刚刚好, 唔会太硬又唔会过腍🥳Drinks☕️✨Hojicha Latte拉花靓, 茶味够浓, 转左燕麦奶都冇一种奇怪既味道😙✨Flat White用左偏Nutty既豆好香, 饮完醒神晒🤗呢度真系劲好坐, 位置又够多完全唔会出现等位既情况, 唔觉意系度坐左3个钟🤣

Lunch Set 🍽️
Starter🥗
✨菠菜汤配义大利乳酪

✨吞拿鱼藜麦沙律

Mains🥘
✨青酱磨菇马铃薯丸子($128)

✨米兰炖饭配烤意大利猪肉肠($138)

Drinks☕️
✨Hojicha Latte
拉花靓, 茶味够浓, 转左燕麦奶都冇一种奇怪既味道😙

✨Flat White
用左偏Nutty既豆好香, 饮完醒神晒🤗

2024-09-14
用餐时段