𝗕𝗔𝗖𝗜位于繁华嘅中环兰桂坊,环境轻松Chill,绝对适合周末同朋友共享悠闲嘅brunch。佢哋嘅brunch除咗自助餐形式提供前菜、主食、甜品等,更特别嘅系可以任你品尝佢哋5款招牌Pizza,而且BACI嘅Pizza获选为亚洲Top50、香港Top2。美食同放松嘅氛围,令可以享受一个愉快嘅周末。𝗕𝗔𝗖𝗜推介🔥👍新鲜烘烤薄饼虽然系任食,但两个人都食唔到几多个,款款都想试吓🥹我哋最后拣咗Margherita同BBQ Chicken,即叫即烤嘅pizza,饼底松软有焦香,一试难忘。👍前菜多款芝士、烟三文鱼同火腿、沙律,呢啲都系开胃嘅好选择,为你嘅味蕾揭开午餐嘅序幕。👍海鲜冷盘推荐开边波士顿龙虾同青口。开边波士顿龙虾嘅肉质紧致,味道鲜美,完全可以呈现出龙虾本身嘅鲜味。👍甜品有多款选择,特别推荐Tiramisu:传统意大利制作方法,甜而不腻,完美地为丰富嘅brunch画上句号。📍 BACI Trattoria · Bar 中环德己立街30-32号加州大厦地舖

𝗕𝗔𝗖𝗜推介🔥
👍新鲜烘烤薄饼