姊弟增进友谊活动 - 又系食😁细佬系港岛区返工,平时都会留意下港岛区既美食,佢同事介绍佢昵间位于中环街市既餐厅~中环街市既环境好岩打卡就系人都知,原来昵度既食物买相都好岩打卡外,味道都非常吸引!我哋点咗:西班牙风味烤八瓜鱼,薯仔、蕃茄八瓜鱼质感弹牙加上西班牙既香草调味,别具风味!薯仔超甜超香、加埋smoked ham, 青橄榄橄榄、老榄橄、昵个前菜好有异地风情~牛脂熟成黑安格斯肉眼扒配薯条、香草牛油安格斯肉眼扒煎得岩岩好,外面焦糖化,里面juicy牛脂超香、加埋上面既香草牛油,令牛脂香倍增🥰旁边既菇菇用咗牛油煎,所以好香😊北海道带子海胆墙墨汁意大利面表面劲多海胆舖面,浓郁既海胆同墨汁意大利面混为一体,啖啖海胆味,令意粉口感超滑!加埋三文鱼子,好像沐浴系海洋中。带子超滑、煎左超香😘我饮Peachy Passion (Peach, Cranberry, Passion fruit, Soda)个样好透心凉,淡淡既蜜桃香、红莓香和热情果香好有夏天既气息,带少少甜,好refresh r~细佬就饮 Asahi Draught🍻🍻甜品我哋点咗士多啤梨甜蛋白脆、云尼拿意大利雪糕蜂巢糖脆超惊喜!因为
姊弟增进友谊活动 - 又系食😁

我哋点咗:

西班牙风味烤八瓜鱼,薯仔、蕃茄
八瓜鱼质感弹牙加上西班牙既香草调味,别具风味!

牛脂熟成黑安格斯肉眼扒配薯条、香草牛油
旁边既菇菇用咗牛油煎,所以好香😊

北海道带子海胆墙墨汁意大利面
带子超滑、煎左超香😘

细佬就饮 Asahi Draught🍻🍻

甜品我哋点咗士多啤梨甜蛋白脆、云尼拿意大利雪糕蜂巢糖脆
超惊喜!因为佢既雪糕超浓云尼拿味,加入蜂巢糖脆脆,口感超好👍🏻
配埋士多啤梨同士多啤梨糖浆🍓,而且带带微微微薄荷香,so love it!

2022-08-21
  • 北海道带子海胆墙墨汁意大利面
  • 士多啤梨甜蛋白脆、云尼拿意大利雪糕蜂巢糖脆