2024-09-07
我对饮食特别有要求。特登同大家分享一间位于中环既P Lounge by Plaisance。因为朋友聚会,环境轻松,食物高级,我好中意呢度👭🎉🍽️首先入到去,我哋要点既:🥗 Caesar Salad 🥗由鳀鱼同水瓜子酱配合而成既沙律,咬落去口感脆脆既同新鲜,健康同美味!足料真系好好食,好fresh,好想再食啊!😋👌🌮 Sea Tacos 🌮海洋风味塔可,口感鲜嫩嘅带子加埋Octupus + Chili/ Shrimp + Curry/ Abalone + Lemon 成个菜就upgrade晒啦!变幻多端嘅海鲜风味,实在系每一口都有惊喜,一定唔可以错过!🦐🌮👍最后当然系嚟个饮品环节做美满结尾🍸 Earl - Tini 🍸伯爵马丁尼,伯爵茶香整合佛手柑金酒,口感清新又精神。无论系朋友聚会定系轻松一吓都好岩饮,享受一下人生悠闲时光啦🥂🌃😊总括嚟讲,想享受西式酒吧嘅风味同气氛,「P Lounge by Plaisance」肯定深得你心❤️
首先入到去,我哋要点既:
🥗 Caesar Salad 🥗
足料真系好好食,好fresh,好想再食啊!😋👌
🌮 Sea Tacos 🌮
最后当然系嚟个饮品环节做美满结尾