2022-06-09 899 浏览
之前以为荷理活道冇乜野食,无意中上网见倒呢间好似几特别,所以决定试下餐厅唔太易揾,入口比较唔起眼,入到去仲会以为自己去错地方,因为佢真系唔似一间韩式餐厅餐牌都系得英文冇中文,店员都是外籍人士,所以会以为自己去咗西餐厅一点几去到坐喺度食嘅一个人都冇,全部都系买外卖,我就叫咗 Pulled Pork Rice Bowl食物黎到见佢有少少似韩国拌饭但系又有少少唔似,我估佢呢间应该系西式同韩式 fusion菜猪肉食落去酸酸甜甜咁,同埋系手撕𠮶种质地,食落几得意,仲有啲滑蛋、泡菜同埋紫菜,咁嘅配搭又几好食,好好送饭,我平时出街一个人的份量系食唔晒今次就例外最重要系价钱都唔贵,$58一碗,其他选择我见仲有三文治、其他饭类等等,下次都要试下!

2022-06-09
等候时间
10 分钟 (堂食)