2021-05-27
90s👦🐥情侣吃货|😚饮食著数|(👦)自称三星米芝莲食评家(🐥)自称拉面沾面专家👉 主打不专业食评🍽️👉 快闪饮食著数🤑____________👉 餐厅总评(🐥) 呢到每一款药膳汤嘅药材味都会特别浓,而且好足料😄有虫草花、杞子、红枣,我几钟意食虫草花,原来配米线食都几夹,好养生,天然甜味👍 米线质感爽滑,牛肉味劲香!呢个【虫草花药膳农场鸡米线】嘅汤会比较清甜啲,个人比较钟意呢碗多啲😄 墨鱼春卷 都唔错,下次会想试埋佢其他配料😋.呢间米线舖我都几钟意,佢嘅下午茶同晚饭都好抵食,之前附近返工都经常食😋 汤底同材料都好养生好,我几乎每次都饮哂佢嘅汤,真系好鲜甜好正🤤 钟意饮汤嘅你一定好啱👍.🐥总分评价:⭐⭐⭐⭐(4/5)--- 食物:⭐⭐⭐⭐(4/5)--- 性价比:⭐⭐⭐⭐(4/5)--- 服务:⭐⭐⭐⭐(4/5)--- 环境:⭐⭐⭐⭐(4/5).(👦) 👦觉得虫草花药膳汤真系好正💯 饮落好清甜,配埋农场鸡米线的话,会系汤中带d鸡味,完全饮唔出有落过味精👍👍 份量黎讲其实都几大份,晚市黎讲就会觉得几抵食。至于牛肉汤冇左农场鸡之后,味道少左一份清甜但药膳材料味道更突显👍 牛肉件数适中,用黎配饭
(👦)自称三星米芝莲食评家
(🐥)自称拉面沾面专家
👉 主打不专业食评🍽️
👉 快闪饮食著数🤑
____________
👉 餐厅总评
(🐥)
🐥总分评价:⭐⭐⭐⭐(4/5)
--- 食物:⭐⭐⭐⭐(4/5)
--- 性价比:⭐⭐⭐⭐(4/5)
--- 服务:⭐⭐⭐⭐(4/5)
--- 环境:⭐⭐⭐⭐(4/5)
(👦)
牛肉件数适中,用黎配饭食都几好味😂😂
餐厅本身铺面唔算大,有时都需要排下队架! 整体黎讲,餐厅食物质素都几好,确实不负店铺名堂,养生汤面🤤🤤 药膳汤系有种清甜另人继续饮落去既魔力。虽然唔系豪华既一餐,但味道CP值好高,确实值得一试😚
👦总分评价:⭐⭐⭐⭐(4/5)
--- 食物:⭐⭐⭐⭐(4/5)
--- 性价比:⭐⭐⭐⭐(4/5)
--- 服务:⭐⭐⭐(3/5)
--- 环境:⭐⭐⭐(3/5)
____________