2024-10-10
呢间西式扒房主打平铁牛扒 价钱相宜 难得咁高人气 爆晒场🍴除左牛扒之外 其他菜式都唔错👍🏻.〰️LUNCH MENU〰️📌CHARGRILLED AHI TUNA-碳烤吞拿鱼扒 $158吞拿鱼扒阵阵炙烧香 熟度刚好 软腍带韧劲🍣沾上海苔脆脆 草青香同鱼鲜味好夹🌱沙律混入烤焗花生, 西柚, 茴香, 薄荷同香椒 清新香口🥗.📌MORETON BAY BUGS 琵琶虾 $70/pc价钱好抵 一次过order左四只🤑琵琶虾肉质爽弹 仲几鲜甜🦞唧埋柠檬汁 更提鲜🍋配以大蒜青葱牛油烧 超香口惹味🧄🌱🧈其中一只有馊味 但店员超好 即刻换过比我地👍🏻.📌CHARRED BROCCOLINI 烧西兰花苗 $48西兰花苗青绿爽脆 炒得好有镬气🥦洒上辣椒碎同巴马臣芝士粉 辛辣咸香🧀🌶️.📌MIXED LEAF SALAD 杂锦沙律 $38杂锦沙律菜新鲜爽脆🥗拌以车厘茄, 紫洋葱同甜葱沙律酱 酸甜开胃🧅🍅.📌NEW YORK CHEESECAKE 纽约芝士蛋糕 $68纽约芝士蛋糕几出色🤍绵滑扎实 同时做到软心效果 浓郁芝士味中带点柠檬果酸🧀🍋配搭士多啤梨酱 整体甜而不腻🍓.📌AMERICANO $30📌FREE-F
〰️LUNCH MENU〰️
📌MORETON BAY BUGS 琵琶虾 $70/pc
📌CHARRED BROCCOLINI 烧西兰花苗 $48
📌MIXED LEAF SALAD 杂锦沙律 $38
📌AMERICANO $30
📌FREE-FLOW Still / Sparkling Water $10/person
有关食物相片 可参考已上传之影片🎦