2023-08-06 255 浏览
星期四晚,同朋友去大会堂睇表演前,先食个light dinner。今晚拣咗中环嘅Burger Circus,钟意呢度6, 70年代美国vintage 嘅装修风格,尤其他门口靓靓嘅湖水绿色,打卡一流。我哋order咗2个burger ,我要cheese burger,佢就要double burger。 (男孩子,食多啲正常嘅)饮品方面,我order咗lemonade ,佢要note beer (竟然系青岛)因为系combo,所以仲有薯条。薯条好食,系粗薯条,外脆里面软绵绵。Burger好食,肉seasoning 啱啱好,肉味油香都好够,又juicy,份量啱啱好。cheeseburger 有2块肉,double burger 有4块,我念普通女孩食量cheeseburger 就够,double burger 可能会觉得太多。

因为系combo,所以仲有薯条。

薯条好食,系粗薯条,外脆里面软绵绵。

double cheeseburger, cheeseburger, fries
bottle beer, lemonade
2023-08-03