2006-01-26 14 浏览
今日同friend 去食lunch﹐本来想去天与地﹐打去book 台话full 晒。打去和民啦﹐又话要一日前先可以book 㖞﹗终于我们决定去呢间喇﹐比较容易揾位﹐又比较静嘛﹗结果不出所料﹐12 点45 分上去﹐冇book 台都即刻有位﹐赞﹗﹗食物就一如以往(差不多2 年冇去过﹗)﹐冇惊喜亦冇惊吓~ 2 个人每个人要左个set lunch $78 有餐汤﹐主菜﹐同埋咖啡或茶﹐中环来讲﹐价钱唔算贵啦﹗我要左个罗宋汤﹐都几浓下﹐好味道﹗主菜系烟猪扒+德国肠﹐配菜可以拣薯菜﹐饭或者意粉。原来烟猪扒系好似厚火腿咁样﹐不过烟得几好味。意粉亦唔会煮得太淰﹐ok 㖞。总括来说﹐食物唔太差﹐不过亦吸引唔到我﹐但系下次系附近揾唔到位﹐我都仲系会再去既﹗