2022-12-04 432 浏览
朋友话想食寿司,我就带佢去我钟意嘅云寿司。食材新鲜,服务也不错, 用餐期间店员都不断加茶 👍今日我地选咗$680 既❤️期间限定特选二人餐,食得好饱,cp值几高。套餐包括蕃茄沙律同面豉汤🥗沙律好新鲜,番茄清新,沙律菜都脆卜卜, 面豉汤唔会太咸,几好饮👍🥢刺身:牡丹虾,深海池鱼及矶煮鲍鱼刺身非常新鲜😍牡丹虾🦐超大只,口感弹觟。矶煮鲍鱼有惊喜,十分入味,肉质柔嫩。池鱼厚切,肉质爽滑😋🍣寿司:北海道海胆寿司、拖罗寿司、辣味带子军舰、油甘鱼寿司、赤虾寿司及火炙左口鱼边寿司海胆非常鲜甜,拖罗肥美,油脂丰富,入口即溶! 带子辣辣地好刺激🌶️丼饭:【迷你葱吞拿鱼腩丼🐟】吞拿鱼腩蓉幼细香滑,充满油香,配上葱花,非常香口。【迷你鳗鱼饭】鳗鱼肥美香甜,配珍珠米饭,美味。呢个套餐真系好丰盛,一定够饱😍@sushikumo_hk📍中环德己立街17-19号地舖#CENTRAL #sushi #sashimi #omakase #hkfoodie #hkiger #hkblogger #food

套餐包括蕃茄沙律同面豉汤🥗

🥢刺身:牡丹虾,深海池鱼及矶煮鲍鱼

刺身非常新鲜😍
牡丹虾🦐超大只,口感弹觟。
矶煮鲍鱼有惊喜,十分入味,肉质柔嫩。
池鱼厚切,肉质爽滑😋

🍣寿司

丼饭:
【迷你葱吞拿鱼腩丼🐟】
吞拿鱼腩蓉幼细香滑,充满油香,配上葱花,非常香口。

【迷你鳗鱼饭】
鳗鱼肥美香甜,配珍珠米饭,美味。

呢个套餐真系好丰盛,一定够饱😍

@sushikumo_hk
📍中环德己立街17-19号地舖