2020-06-14
饮品选择超多的, 有一系列鲜果昔及以鲜果制作既水果奶昔, 最近佢地个menu又加入新产品~所有饮品都系以新鲜水果制作, 100%无添加, 唔落糖, 饮品认真足料!每款系列既饮品都有唔同既功效, 针对身体唔同既机能, 例如排毒抗氧、增强免疫力、补充蛋白质等等。饮一杯几乎就能摄取足够纤维, 高纤健康又饱肚, 中环OL必试! Fitness 饮品系列•••´º´•»Hit The Gym«•´º´•••加入乳清蛋白, 含 >15g蛋白质, 啱晒一班健身人士饮用🏋🏻♂️! 里面有牛油果🥑、香蕉🍌、脱脂鲜奶🥛、希腊乳酪。香蕉味最突出, 随后有蛋白粉既甜味同淡淡奶味。质感好creamy, 比其他鲜果奶昔更有饱腹感。Detox 排走毒素饮品系列•••´º´•»Detox Island Green«•´º´•••以羽衣甘蓝🥬、BB菠菜、芒果🥭、热情果、苹果🍎打成, 一见到有绿色蔬菜既成份就觉得会有草青味?咁你就错啦!果昔加入大量酸酸甜甜既生果, 所以饮落完全冇草青味, 饮落好fresh!
Fitness 饮品系列
•••´º´•»Hit The Gym«•´º´•••