今日放工黎到中环娱乐行一尝Caligari,一间东京百名店既日本过江龙咖哩店 😉 期待已久既日本咖喱大赛冠军咖哩饭就黎到我地面前啦!𝗪𝗛𝗔𝗧 𝗪𝗘 𝗢𝗥𝗗𝗘𝗥✨ 吉列猪扒配日本米 Caligari特级香料咖哩 $158Caligari有两款咖哩汁,一款系椰汁咖哩,而另一款就系特级香料咖哩🍛香浓既特级香料咖哩味道酸中带辣,咖哩之中带有大量牛肉粒,令到成份咖哩都充满肉汁味松脆既吉列猪扒真系好好食,配搭咖哩真系灵魂伴侣一样既配搭。✨雪见芝士定番 $168好有特色既雪见芝士定番采用左双咖哩既设计,一次就可以食晒佢地两款唔同咖哩汁❤️试晒两款咖哩就知道佢地既咖哩汁有几出色香浓又惹味既椰汁咖哩同酸中带辣既特级香料咖哩都同一般甜味重既日式咖哩唔一样,材料丰富又香浓,真系好正😎而呢份雪见芝士定番配搭上巴马火腿、帕达诺芝士、温泉蛋,真系好特别既西日合壁。✨ 炸鸡 +$38套餐之中加钱仲有其他小食,例如呢个38蚊既唐扬炸鸡🍗 炸鸡点埋咖哩汁一齐食,就可以慢慢食晒d咖哩汁啦~ ✨ 蜜桃梳打 +$20✨ 巨蜂提子梳打 +$20ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ

𝗪𝗛𝗔𝗧 𝗪𝗘 𝗢𝗥𝗗𝗘𝗥

松脆既吉列猪扒真系好好食,配搭咖哩真系灵魂伴侣一样既配搭。

✨雪见芝士定番 $168

试晒两款咖哩就知道佢地既咖哩汁有几出色