兰桂坊附近呢间🇮🇳印式🍺酒吧🍴餐厅除咗有高质印度🍛菜之外,中午仲有地中海🌊风味午市套餐,啱晒唔同😋口味人仕。入面装修比较😎西化,格局似一般🍺酒吧🍴餐厅,感觉都几 chill。Masala Papad 🫓可选烤或者炸🔥,我就梗系拣炸嘅🤤,贪佢油润香脆😋,上面铺满🧅洋葱蕃茄🍅,配埋薄荷酱🌱层次丰富,绝对系食🇮🇳印度菜必食嘅小食之一🥰!🇮🇳旁遮普邦烤焗茅屋🧀芝士球配薄荷酱🌱一碟有四大件🤩,外皮烤🔥得好香,而且每件上面仲配咗块🫑灯笼椒添。茅屋🧀芝士味道香浓,口感绵密😍,芝士爱好者必食!西印🇮🇳信德省慢煮🐑羊肉咖喱🍛入面加咗藏茴香籽、小荳蔻同埋🌱香叶,风味十足。慢煮🐑羊肉十分之嫩滑,有羊味🤤得来又唔会臊,只有少少🤏辣好易入口。果亚🥥椰香咖喱大虾🍤一上枱就充满🥥椰香味,令人食指大动🥰!🥥椰香咖喱🍛入口香甜幼滑,虾🍤已经去咗壳,食起上嚟方便又😋鲜味!Garlic Naan 🫓烟烟韧韧,好重🧄蒜蓉香味,沾上咖喱🍛一齐食一流呀!作为🍺酒吧🍴餐厅,佢哋除咗有唔同款式嘅酒精饮品之外,亦有冻柠茶🍹同埋印式奶茶🫖等等嘅饮品,中午🕛来食饭唔想饮酒🥃都有好多其他选择。

茅屋🧀芝士味道香浓,口感绵密😍,芝士爱好者必食!

果亚🥥椰香咖喱大虾🍤一上枱就充满🥥椰香味,令人食指大动🥰!

午餐