2023-08-06 172 浏览
➲ 中环 Silver Mine Bake梅窝麻糬波波,一定要买有馅,等咗14分钟左右,啱啱出炉。➳ 朱古力麻糬波波 ⁽⁸/¹⁰⁾朱古力充满咗波波嘅中心,可以见到里面一粒粒半溶朱古力同埋蜂巢格纹,软绵底脆硬皮,加埋烟韧内馅,一级棒!➳ 肉松麻糬波波 ⁽⁷/¹⁰⁾面头布满黑芝麻 入面好多馅 肉松根根分明 好吸引 系湿润少少嘅馅 系似肉松包 同埋感觉上肉松捞咗啲奶油沙律酱,所以偏湿啲。⤵ @silvermine.bake中环永和街31号地舖#hkfood #hkrestaurant #hkcafe #cafehk #hk #hkfoodie #hkfoodblogger #hkcoffee #hkcoffeeshop #coffeeinhongkong #cafeholic #foodblog #foodblogger #foodreview #terapancake #香港美食 #香港食评 #中环美食 #朱古力 #肉松 #麻糬 #麻糬波波 #silverminebake

➲ 中环 Silver Mine Bake

梅窝麻糬波波,一定要买有馅,等咗14分钟左右,啱啱出炉。

➳ 朱古力麻糬波波 ⁽⁸/¹⁰⁾

➳ 肉松麻糬波波 ⁽⁷/¹⁰⁾