2024-10-28
呢晚同几个朋友Happy Friday想饮下酒倾下计,就嚟咗中环呢间天台酒吧🥂🌙唔单止环境舒服,重点系老板同员工都好chill好搞笑🤣最后仲请我哋饮shot🙂↕️😝超有气氛!🌟𝘾𝙝𝙞𝙘𝙠𝙚𝙣 𝙋𝙤𝙥𝙘𝙤𝙧𝙣 $98大大兜炸鸡粒,外皮炸得香脆,但略嫌肉质有啲干😳🌟𝘾𝙧𝙖𝙗 𝙍𝙞𝙨𝙤𝙩𝙩𝙤 $188几高质嘅软壳蟹墨鱼汁意大利饭🦀意大利饭粒粒分明,口感烟韧creamy,配上大大只软壳蟹够晒鲜味~🌟𝘽𝘽𝙌 𝘽𝙖𝙗𝙮 𝘽𝙖𝙘𝙠 𝙍𝙞𝙗𝙨 $238呢个猪肋骨绝对系MVP!!!😋经过慢煮同烤焗之后一切落去已经骨肉分离,肉质系超级软腍!面层再搽BBQ汁烤焗,每啖都好入味🤩重点系超大份~绝对够四个人share!🌟𝙐𝙎 𝙍𝙞𝙗𝙚𝙮𝙚𝙨 𝙎𝙩𝙚𝙖𝙠🥩 $498400g嘅美国Prime肉眼扒🥩虽然肉汁唔算多,但胜在肉味够香浓,而且肉质柔软唔会韧~🌟𝘾𝙝𝙤𝙘𝙤𝙡𝙖𝙩𝙚 𝙇𝙖𝙫𝙖 𝘾𝙖𝙠𝙚🍫 $88心太软外脆内软心,朱古力味好浓郁,而且唔会过甜,配上冰冻嘅雪糕有冰火交融嘅感觉😋🌟𝙂.𝙃 𝙈𝙪𝙢𝙢🍾 $1088四个人叫咗支香槟庆祝Happy Friday!!!
🌟𝘾𝙝𝙞𝙘𝙠𝙚𝙣 𝙋𝙤𝙥𝙘𝙤𝙧𝙣 $98
大大兜炸鸡粒,外皮炸得香脆,但略嫌肉质有啲干😳
🌟𝘾𝙧𝙖𝙗 𝙍𝙞𝙨𝙤𝙩𝙩𝙤 $188
🌟𝘽𝘽𝙌 𝘽𝙖𝙗𝙮 𝘽𝙖𝙘𝙠 𝙍𝙞𝙗𝙨 $238
🌟𝙐𝙎 𝙍𝙞𝙗𝙚𝙮𝙚𝙨 𝙎𝙩𝙚𝙖𝙠🥩 $498
🌟𝘾𝙝𝙤𝙘𝙤𝙡𝙖𝙩𝙚 𝙇𝙖𝙫𝙖 𝘾𝙖𝙠𝙚🍫 $88
🌟𝙂.𝙃 𝙈𝙪𝙢𝙢🍾 $1088
四个人叫咗支香槟庆祝Happy Friday!!!