2022-06-02 56 浏览
中环响当当有名气嘅Trois大家一定唔会陌生😊建议平日12点几过去,特别系佢哋既煎三文鱼柳最近真系见到好多人推介🐟- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ๑ 香煎挪威三文鱼配黑椒炒杂菌 $70便当类即叫即整制作需时,煎过既三文鱼🍣外皮脆卜卜,鱼油芬香扑鼻,鱼柳啖啖肉唔会有骨👍三文鱼柳切成三角立体咁,每边煎到好香,上面加上炒过既杂菌,估唔到两样食物加埋一齐咁夹,仲有旁边既黑醋沙律做前菜,非常开胃💯半熟溏心蛋充满蛋香,三文鱼、沙律同鸡蛋三款都好健康,营养均衡既配搭啱哂我呢啲平时钟意出街食既人😆๑ Hot Latte $42Hot latte 系到店必点既单品,拉花线条好清晰,咖啡够rich够醇香,私心推介比大家❤️- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ๑ 食物质素: 4.5/5๑ 回头率️: 4/5๑ CP值: 4.2/5๑ 服务质素‍: 4.3/5๑ 环境装修: 4/5

๑ 香煎挪威三文鱼配黑椒炒杂菌 $70

๑ Hot Latte $42