2015-06-20
又到Happy Friday, Yeah yeah!!八到隔离TEAM嘅女仔上星期系California Tower做完GYM试左楼上一间开左一个月嘅TOWNHOUSE, 食Asian cuisine同drinks॰ 所以今日同个饭脚好姊妹HH一定要试新嘢同回顾公司一星期嘅八卦料॰Buy 1 get 1 Free因为有啲感冒, 所以order左杯non-alcohol drinks. 唔记得个名 只系记得waiter哥哥介绍话紫色嘅系泰国蝴蝶茶!有我最like嘅purple color, butterfly同睇serving时渐渐变色………….成杯茶好elegant!! **仲要有lemongrass好fresh又好饮My sis order依杯Hidden Sin虽然冇我个杯咁elegant, 但都十分得意!!面头好似有层啤酒泡上面洒左少少胡椒仲有块烟肉添。令我联想到………蛋六只,糖呢就两茶匙,仲有啲橙皮添 heheheheee有创意! 我唔执输试左啖, 冇谂过面加低个层系好似whisky同Lemon Juice仲甜甜地出奇地夹!我比较钟意饮多过食, 但依到啲Bar Snacks又几
**仲要有lemongrass好fresh又好饮 My sis order依杯Hidden Sin虽然冇我个杯咁elegant, 但都十分得意!!面头好似有层啤酒泡上面洒左少少胡椒仲有块烟肉添。令我联想到………蛋六只,糖呢就两茶匙,仲有啲橙皮添 heheheheee有创意! 我唔执输试左啖, 冇谂过面加低个层系好似whisky同Lemon Juice仲甜甜地出奇地夹! 我比较钟意饮多过食, 但依到啲Bar Snacks又几有特色同Yumyum㖞饮到太阳伯伯落山, 个view简直一流!! Friday HH除左饮同食snacks, 梗系要食埋环境先叫Happy Friday架麻!!