2022-08-19 1386 浏览
💛喜月四喜礼盒The Blessings🍵柑橘伯爵茶月饼茶味食得出,但唔算话太浓郁丶好苦,比较清淡。小朋友同老人家都会钟意嘅口味,加上柑橘🍊少少酸甜嘅感觉,提升左成个月饼嘅味道🥰🍫双重朱古力月饼同样采用左法国靓料嘅可可粉,所以味道绝对唔系一般出边食到嘅朱古力🍫而入边仲有真正嘅可可粒粒,增加左个口感😉虽然系双重朱古力,但我觉得甜度都可以接受~适合聚会一家大细一齐食👍🏻💛尊贵奶黄月饼经典口味💛采用左优质嘅咸蛋,咸香味浓郁,口感都香滑!奶香味都好出众,绝对系好受欢迎嘅味道😆🫘绿茶玫瑰红豆月饼呢款反而比较特别🤔除咗食到红豆味,真系有一种花香味嘅感觉🤣有啲清新~钟意试吓新奇啲特别啲嘅朋友就啱晒啦🫶🏻希望大家都拣到啱食嘅月饼🥮同你一齐渡过中秋佳节啦❤️
💛喜月四喜礼盒The Blessings

🍵柑橘伯爵茶月饼