2016-09-27 7389 浏览
好开心中秋节果晚天气咁好,之前book左BBQ都劲惊,天文台又话打风又话横风横雨,好在最后都天朗气清,一大班人可以喺观塘市区工厦入面BBQ实在好方便,因为唔系个个朋友间公司都咁有良心有得早走,有D朋友无得早走,收7、8点都可以嚟join,唔会太夜,又唔洗山长水远入赤柱或西贡,so good!估唔到市区可以有咁大既BBQ场,问问负责人话天台烧烤场连室内有成6000呎!!! 当晚系BBQ自助放题,可以任食、任饮、任玩6粒钟!之前嚟过一次觉得D野食几好味,鸡翼、猪扒、牛扒、鱿鱼、肠仔等等大路食物应有尽有,丸类亦唔少,味道亦有水准,唔会因为任食就求其hea畀你,特别要赞下有锡纸提供比你包粟米、金菇同蕃薯,仲好细心有埋牛油添,你知无牛油个味会争几远!另一开心位系雪糕任食,比起上次,今次新增左5款口味雪糕任食,食完热气野狂食雪糕是常识吧!当晚天气唔算好热,不过呢度都有大牛角扇,所以都唔洗怕热。

2016-09-15