2022-01-07 175 浏览
朋友见到食评对这小店大赞,所以拣选这间小店为我庆祝生日,第一次试串烧Omakase, 大家都满心期待,谁不知系一次惨痛嘅经历店舖不大,全晚只有三枱,包括吧枱六人(相信其中一名食客系熟客或店舖股东之一),全晚高声呼叫,我们一行三人根本听唔到大家讲嘢,隔离枱一对情侣,都睇得出佢哋非常不满,不停咁问仲有啲咩未上,食完即走,感觉如置身大排档最恐怖嘅系,疫情严峻,侍应竟然拉低咗口罩上菜,𠮶刻真系O咗嘴食物方便,全晚最有印象嘅应该系烧蟹脚其余食物质素,确实系一般沙律三款前菜六款串烧 (包括蟹脚)烧鳗鱼唔够干身,猪颈肉太韧,温泉蛋蛋黄不太流心,好难混合与免字鸡肉一齐食,烧牛脷嘅酱汁,混入左麻辣,系香口嘅两片乌冬甜品男士们应该唔系好够食!如饮sake, 还是点支装好,house sake 朋友饮完有啲头痛总括来讲,平均$1100位,可以有好多选择

食物方便,全晚最有印象嘅应该系烧蟹脚

其余食物质素,确实系一般

沙律

三款前菜

六款串烧 (包括蟹脚)

两片乌冬

甜品

男士们应该唔系好够食!

总括来讲,平均$1100位,可以有好多选择
2022-01-06