2024-04-23 130 浏览
港晶轩地址:尖沙咀加连威老道100号港晶中心2楼尖沙咀港晶中心真是好易揾!呢度有间中菜餐厅,佢地嘅海鲜套餐性价比超高,真系好难得,要同大家分享下!中菜餐厅嘅好处就系地方好大,一家人一齐食都无压力,可以一齐品尝啲美味嘅海鲜😋 我地拣咗两个海鲜套餐,份量好足,虽然只有4款菜式,但已经够饱足啦😋!特选西澳龙虾1只(芝士焗另加$50)$508配鲍鱼4只特选西澳龙虾以芝士焗嚟呈现,真系超香超好味!用芝士焗真系好正,如果再加上伊面就更加完美啦!龙虾本身鲜嫩多汁,肉质好鲜美,同芝士嘅浓郁和香气结合得天衣无缝。每一口都能感受到龙虾嘅鲜甜同芝士嘅奶香,真系令人回味无穷!龙虾份量适中,好饱足,绝对值得一试😆南非六头鲍鱼带嚟惊喜同满足!呢款鲍鱼口感鲜嫩,有啲弹牙,好过瘾。味道鲜美,带微妙嘅海洋风味,令我彷佛置身喺海洋入面。烹调得好好,保留咗佢嘅原汁原味,真系好赞👍游水星斑仔配苏格兰大蛏子$468游水星斑仔鲜嫩可口,有浓郁嘅海洋味道。保持住鱼肉嘅新鲜同埋弹性。厨师烹调得好巧妙,保留住佢嘅原汁原味同口感。每一口都带嚟满足感,绝对系海鲜爱好者嘅最爱😋苏格兰大蛏子嫩滑多汁,肉质鲜美,有淡淡嘅海洋味道,超好味!!😋
港晶轩
地址:尖沙咀加连威老道100号港晶中心2楼