2024-02-14
呢间其实都一直有食开嘅!最钟意就系唔想烦唔洗煮小朋友又开心可以自己玩下烧肉!而且性价比真系比较高,我地都算系常客!每次黎到,我哋都系必点几款套餐。因为小朋友又唔想太油腻,我哋系选择套餐时都会拣有牛小排!而烧肉Like嘅牛肉真心有保证,所以先会食完再食!🌟寿喜烧牛五花+牛小排套餐🌟我哋每次都系order呢款,贪佢大大份有200g肉,仲要可以order大大碗饭(300g),小朋友一向都好爱食白饭🤣🤣🤣完全可以满足晒佢哋嘅要求!而拣选配菜,我哋一直都系比较重口味💕💕所以都会拣泡菜!呢个餐仲会配一只温泉蛋/生食,真系好丰富!呢排新年,店舖有做紧配韩式拌饭,都只系加+$28,感觉似新年要「捞起」嘅!到烧肉,每次都觉得黎到嘅肉系靓肉,油脂分布合适!由其系牛小排,必order嘅肉类!但小朋友就不太喜欢佢哋嘅酱汁,所以每次都要走汁!但大人可以点?唔洗太担心,因为本身每张枱都会有齐晒调味料系度,钟意食咩味都得啦!新年嘅韩式拌饭,店员建议落韩式BBQ酱捞埋一齐,加埋啲靓肉,真系唔相信咁嘅价钱可以食到咁高质素嘅肉喔!呢间店唯一一样唔好处就系得一小时用膳,不过我哋都已经习惯了,开头几次食,真系有啲急,而家食开
🌟寿喜烧牛五花+牛小排套餐🌟
呢间店唯一一样唔好处就系得一小时用膳,不过我哋都已经习惯了,开头几次食,真系有啲急,而家食开咗,食完都唔洗1个钟🤣🤣🤣服务黎讲,因为由落单到烧肉都系自己一手包办,但店员其实都好好架,个网有啲黑黑地都主动问下要唔要换!
食物质素:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
环境 :⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️