1K
2022-05-26 140 浏览
今晚同朋友行街,经过这里见到有个新地方,行过去望真啲发觉都唔错,于是上了去,本身地下就系食甜品嘅地方,上一层就系餐厅位置,一整层地方阔落,中间位置以卡位为主,旁边有大圆枱,座位都十分舒适,卡位旁还有充电位置以供充电!餐牌内中西台口味以供选择,今晚主食就点了款香草肉丸-意大利粉,同芝士鳗鱼焗饭,加埋两杯饮品台式波罗珍珠奶茶和鸳鸯红豆冰,饮品反而最快,台式波罗珍珠奶茶大大杯香浓奶茶加埋弹牙珍珠,入口够晒冰冻香滑!鸳鸯红豆冰啡奶比例适量,阵阵啡味加上香滑奶茶,再加埋已煲 软嘅红豆,又滑又香又有口感!够晒传统口味!隔一阵就系香草肉丸-意大利粉,浓郁蕃茄酱伴香草肉丸,加埋弹牙意粉,味道配搭之余,份量都十足!芝士鳗鱼焗饭就真系要等多阵,焗饭上面放满了惹味芝士,热度刚好,一拉起就有芝士拉丝感觉,内有大大块鳗鱼肉,饭身亦有炒鳗鱼粒,饭身炒得比较干身,入口亦好有口感!食完再请店员提供餐牌点甜品香芋紫米露,有热有冻选择,当然要冻,大大粒足料香芋加埋软滑嘅西米,够晒透心凉,另一个就系香脆窝夫配云尼拿雪糕,大大个香滑云尼拿味道雪糕球再拼埋即做嘅香脆窝夫,又系另一个推荐之选!除了西式口味外还有中式台式选择,下次

食完再请店员提供餐牌点甜品

除了西式口味外还有中式台式选择,下次去旺角又多个地方揾食!