2021-06-05 351 浏览
𝙩𝙝𝙚𝙧𝙚 𝙞𝙨𝙣'𝙩 𝙢𝙖𝙣𝙮 𝙧𝙖𝙢𝙚𝙣 𝙤𝙥𝙩𝙞𝙤𝙣𝙨 𝙞𝙣 𝙢𝙤𝙣𝙜 𝙠𝙤𝙠 𝙣𝙤 𝙬𝙤𝙣𝙙𝙚𝙧 𝙩𝙝𝙚𝙧𝙚'𝙨 𝙖𝙡𝙬𝙖𝙮𝙨 𝙖 𝙡𝙤𝙣𝙜 𝙦𝙪𝙚𝙪𝙚 𝙙𝙪𝙧𝙞𝙣𝙜 𝙙𝙞𝙣𝙣𝙚𝙧 𝙩𝙞𝙢𝙚. 𝙧𝙖𝙢𝙚𝙣 𝙞𝙨 𝙨𝙤𝙨𝙤 𝙗𝙪𝙩 𝙩𝙝𝙚𝙞𝙧 𝙝𝙤𝙢𝙚𝙢𝙖𝙙𝙚 𝙜𝙮𝙤𝙯𝙖 𝙖𝙣𝙙 𝙙𝙚𝙚𝙥 𝙛𝙧𝙞𝙚𝙙 𝙜𝙖𝙧𝙡𝙞𝙘 𝙤𝙘𝙩𝙤𝙥𝙪𝙨 𝙗𝙖𝙡𝙡𝙨 𝙖𝙧𝙚 𝙙𝙚𝙛𝙞𝙣𝙞𝙩𝙚𝙡𝙮 𝙬𝙤𝙧𝙩𝙝 𝙖 𝙩𝙧𝙮!.行怀旧路线既拉面店,入到去真系好似去左日本咁,鸡白汤拉面连埋骨胶原,可惜拣左特浓汤底都偏淡,白松露豚骨汤面都一样偏淡,而且用左幼拉面加上面质偏淋,成件事好似食紧即食拉面咁,好在佢去叉烧够出色,用左半肥瘦豚肉,烧完之后逼哂啲油脂香出黎,入口软稔松化猪味又浓,日本溏心蛋煮得岩岩好,口感顺滑绵密又有酱油香!墨鱼嘴即叫即炸,炸粉又唔厚,加埋椒盐同大量炸蒜劲香口,饺子又系皮薄爆馅,感觉小食比拉面更有惊喜~.
香浓鸡白汤面
白松露豚骨汤面