2017-09-24 198 浏览
平价意大利🇮🇹菜一谂就谂起呢间餐厅,晚市食得多,下午菜又真系未试过㖞。中染新城大翻新,餐厅转左上三楼,感觉好似比以前细间左,但系坐得都舒服。环境都系一贯作风,及会禁钟叫待应生落单。菜单价钱真系几平,重点系套餐价配埋饮品吧,平时则要以每位加钱,呢点赞选择包括左饭,意粉,Pizza,铁板餐,以下午菜餐来讲,都算多。友人点叫的铁板餐,成碟都好香口嘢味,汉堡扒比一只手掌心咁大,而且食落口仲好juicy!至于我就叫咗个意大利饭,虽然见到有好多番茄,不过食落口就完全都冇番茄味,总括嚟讲啲饭嘅味道都系好淡,只好自己加胡椒粉同辣椒仔落去调味;饭底有多汁,所以饭身都会比较烂,实在唔建议叫呢样虽则如此,但系套餐可免费配饮品吧,没有加一收费,以此合理的价钱,绝对系悭钱嘅好选择
环境都系一贯作风,及会禁钟叫待应生落单。

蕃茄鸡翼烟肉意大利饭

2017-09-19