2021-04-25 44 浏览
我成日都会经过呢间位于Vcity附近的餐厅, 但一直揾唔到机会去试下。最近终于回复番晚市堂食, 咁岩朋友入黎屯门揾我见面, 所以就约左佢黎呢度试试。店内面积唔算大, 但都放置左唔少餐枱, 如果满座时应该都会几逼。但好彩我地去到既时候都唔算多人, 除左我地一枱之外, 就只有另一枱既客人一同用餐, 好似半包场咁 😂芝士牛肉汉堡配薯条 ($98)因为我好中意食burger🍔, 所以叫左呢个餐厅推介的芝士牛肉汉堡配薯条。不过呢个汉堡有少少令我失望, 因为整体来说都比较干。首先汉堡煎得比较耐, 令佢无哂肉汁, 而且无咩肉味, 所以食落去就觉得有D干同鞋😥。另外, 佢既芝士好似无处理过, 咁就放上去汉堡上面, 导致芝士同汉堡分离, 食的时候会比较麻烦。至于薯条就中规中矩, 无咩特别。All Day Breakfast ($88)朋友就叫左All Day breakfast (明明已经Dinner时间, 仲叫breakfast 🤣) 就咁睇, 个餐都丰富既, 又有沙律, 烟肉, 香草肠, 焗豆, 黑松露炒蛋, 南瓜薯饼, 同埋蒜蓉多士。朋友话味道正常, 不过个蒜蓉多士就比较硬身, 最后朋友食左少少就

芝士牛肉汉堡配薯条 ($98)
芝士牛肉汉堡配薯条

All Day Breakfast ($88)
All Day Breakfast

朋友就叫左All Day breakfast (明明已经Dinner时间, 仲叫breakfast 🤣) 就咁睇, 个餐都丰富既, 又有沙律, 烟肉, 香草肠, 焗豆, 黑松露炒蛋, 南瓜薯饼, 同埋蒜蓉多士。朋友话味道正常, 不过个蒜蓉多士就比较硬身, 最后朋友食左少少就停左手。

餐牌: