2016-09-04
记得上次黎哩间餐厅系佢岩岩开果阵,已经隔左超耐超耐,今次朋友想再试试哩间🤔韩式粉丝 - 细细碟,粉丝冇一炒成一团团,几弹牙,一般韩式粉丝味道,未算十分惊艳。韩式芝士年糕 - 细细份既年糕,不过对于4个女仔黎讲要再叫其他野食份量都算ok。年糕好烟韧,味道偏辣,又是中规中矩。人参鸡汤 - 4个女仔一人一碗仔既份量,人参味好淡,但好香鸡味鸡唔系煮到一夹就散开果种。对于喜欢人参味既我黎讲有小小失望无骨韩式炸鸡 - 哩道即使系炸鸡都仲食到有小小好似雪味咁最后系食唔晒韩式泡菜煎饼 - 加芝士要再加$10,上台之后觉得哩$10加得唔系好抵😂 加左芝士味之后都食唔系好出芝士味。煎饼煎得几脆,好香口韩式蚬蛤刀削面 - 汤底好香蚬味,而且加左蛋花,好味面好烟韧,而且份量面算几多记得上次黎食既时候觉得味道好而且价钱系韩式餐厅黎讲都算好抵。今次再食味值依然系ok,未至于好惊艳,食完唔会特别记得有咩系好食或唔好食既菜式。餐厅位子依然都几窄,waitress面无表情😂
韩式粉丝 - 细细碟,粉丝冇一炒成一团团,几弹牙,一般韩式粉丝味道,未算十分惊艳。 韩式芝士年糕 - 细细份既年糕,不过对于4个女仔黎讲要再叫其他野食份量都算ok。年糕好烟韧,味道偏辣,又是中规中矩。 人参鸡汤 - 4个女仔一人一碗仔既份量,人参味好淡,但好香鸡味鸡唔系煮到一夹就散开果种。对于喜欢人参味既我黎讲有小小失望 无骨韩式 炸鸡 - 哩道即使系炸鸡都仲食到有小小好似雪味咁最后系食唔晒 韩式泡菜煎饼 - 加芝士要再加$10,上台之后觉得哩$10加得唔系好抵😂 加左芝士味之后都食唔系好出芝士味。煎饼煎得几脆,好香口 韩式蚬蛤刀削面 - 汤底好香蚬味,而且加左蛋花,好味面好烟韧,而且份量面算几多 记得上次黎食既时候觉得味道好而且价钱系韩式餐厅黎讲都算好抵。今次再食味值依然系ok,未至于好惊艳,食完唔会特别记得有咩系好食或唔好食既菜式。餐厅位子依然都几窄, waitress面无表情😂