2024-06-23 956 浏览
初头见到呢间网上零售舖实体化 都抱着期待去试吓🫨行到尖沙咀楼下舖位已经闻到好大浸寿喜烧味上到楼上 位置都几阔 lunch time两个人食都俾四人枱 坐得宽敞舒服嘅👍🏻Lunch set有三个选择 我另外叫咗本身系dinner set嘅和牛餐 有多一只无菌蛋 甜品(𠮶日系柚子雪葩)同埋多一款极尚A5牛200g男朋友叫咗lunch set最贵𠮶个餐 $300几 对比起佢晚市个价钱已经算系相当抵食💸一开始店员会帮我哋烧一片先 之后就由得自己发挥 第一啖食落去都几好味 佢个餐有包埋啲普通杂菜 冬菇 粉丝同芝士竹轮(两个人餐,但系唔知点解得一粒🙂‍↕️)前菜配菜方面就略显逊色之前买过佢嘅和牛礼盒 都OK嘅~正正常常今次食落就都中规中矩 冇去到啲食评写到咁差当然亦都冇ig赞到天上有地下冇
初头见到呢间网上零售舖实体化 都抱着期待去试吓🫨
行到尖沙咀楼下舖位已经闻到好大浸寿喜烧味