2019-08-02 495 浏览
中规中矩😂😂😂烧肉放题.有任食A5 A4 和牛作为招来真系好吸引😍😍附送每人一客鲍鱼、扇贝、大青口、大虾、每两位一个甲罗烧😂<<佢系偏甜而且有点腥腥的🙈可能系我唔够热个阵食佢⋯⋯叫和牛任食个个价钱仲包埋任叫烧蚝🤤香蒜牛油拎埋黎点其他野系几好😋.可能因为主打和牛既关系,野食既种类唔算话好多😃同埋放题呢家野十成九都系头一转好靓好好味跟住叫既野就开始走走地己系重质不要重量😝😝😝值得一赞系呢间野系用Tab 落单环保而且冇漏单系唔错👍🏻但呢间放题可能真系太好生意既关系,入座前已经讲名唔会提你有last order ,所以提提大家记得set 番个闹钟⏰比自己仲有最后40分钟要落埋最后一转🤣🤣🤣一到最后30分钟就冇得再叫野食架喇🙈
中规中矩😂😂😂烧肉放题