2020-12-29
荃葵食到笃👅 — KOOL✨ #cafeforchilling #90cp荔枝角篇 #90cpCafe篇➖➖➖➖➖美味指数 😋: ⭐️⭐️⭐️环境指数 🏖: ⭐️⭐️⭐️服务态度 👨🏼🍳: ⭐️⭐️⭐️⭐️翻兜指数 💫: ⭐️⭐️⭐️(五粒星为满分💯)🔹8. 日式牛肉饭 $78食牛肉饭又唔一定要去牛丼店嘅🤩 呢一个牛肉饭系非常典型牛丼饭 中规中矩啦💁🏻♂️ 份量都唔小 而且味道都算浓郁 令我谂起以前某间连锁店嘅牛丼饭😂 不过你话系咪去到好好食呢就真系未到🧐🔹7. 烟三文鱼蚬肉忌廉汁扁意粉 $78呢个意粉性价比就一定高架啦😤 完全系冇偷工减料 蚬成碟都有10几只 而且都大份🤩 不过佢嘅酱汁就偏多食到尾好容易感觉到饱饱滞滞🤢 整体都可以嘅 但又未有太突出嘅位啰💰Total: $162‼️ 性价比来讲都算几高嘅 嘢食都中规中矩啦 唔算好突出💁🏻♂️ 经过荔枝角又唔知食乜嘅可以考虑下🙇🏻♂️
➖➖➖➖➖
美味指数 😋: ⭐️⭐️⭐️
环境指数 🏖: ⭐️⭐️⭐️
服务态度 👨🏼🍳: ⭐️⭐️⭐️⭐️
翻兜指数 💫: ⭐️⭐️⭐️
(五粒星为满分💯)
🔹8. 日式牛肉饭 $78
🔹7. 烟三文鱼蚬肉忌廉汁扁意粉 $78