2009-10-12 84 浏览
我地一行六人在葵涌广场SHOPPING后, 便到此处食DINNER我地既总食家领导人评语是以呢个PRICE食到呢D菜是OK, 合理..中规中矩成几个月无来, 又再试回D野食睇下得唔得, RESULT是好似没预期中的好.最好食既依然是黄金虾, BUT已给之前无咁好食, D虾好似有D霉咁第二位是胡椒汤浸蚬, 无咩沙, 好入味既汤第三位是荷叶饭, 有小小荷叶香, 在HK已是难找到的了...第四位是沙拉骨, 不是以前的一条过, 食落好似无咁美味, BUT方便了大家咬,第五位是啫啫鸡煲, 料好多,好香, 鸡好滑, BUT无咩鸡味第六位是金银蛋浸时蔬, SELECT了菜芯, OK啦..只可SAY PASS, 无惊喜最LAST, 是炸豆腐, 用了太多脆奖去整个外皮, 好似怪怪的, 麻麻SERVICES是快, BUT也有礼貌, 是迫了点, 但也坐得COMFORTABLE抵食在于收呢个PRICE, D野既味道叫中上, 唔会过咸又唔过SWEET又唔过酸又唔过SPICY有冷气叹, 有人SERVICES埋..

第二位是胡椒汤浸蚬, 无咩沙, 好入味既汤

有冷气叹, 有人SERVICES埋..
荷叶饭
金银蛋时疏...OK
沙拉骨
胡椒汤浸蚬
黄金虾
啫啫鸡煲..色香有, BUT味好似争D
差..炸豆腐
2009-10-11