2023-07-10
今晚带家人来呢度试吓。由于好耐之前试过一次,味道强差人意,所以都唔带特别期望。原来直接喺官网买,有六折。一位长者,一位成人,都系$800左右。今时今日,呢个价钱都算合理。由于有长者,所以餐厅安排咗近食物区,都几细心。想赞一赞,听电话同埋门口接待𠮶位姐姐,真系好有礼貌。电话预约嘅时候应该都系佢听,解释得好清楚,来到见到佢都觉得好友善同亲切。食物方面,今期系 生蚝+燕窝龙虾主题。生蚝同开边龙虾都系无限次攞,虽然生蚝size唔算好大,都算几新鲜,但开边龙虾就普普通通。食物选择亦都唔算太少。有出炉乳猪、焗三文鱼菠菜批。不过甜品就有点逊色.. 但系啫喱糖就几好食觉得今次都有几多海鲜嘅选择。羊架都唔错蒜蓉焗龙虾有点Overcooked。唯一感觉唔系太良好嘅系刺身区𠮶位姨姨,系我第二次去攞三文鱼嘅时候,态度唔系好友善。见佢明明攞起一件肥美的预备切,但佢换另一件扁扁的切给我都系四片啫。(上图系第一次攞的)除咗呢一样嘢之外,总括嚟讲我觉得都算中规中矩,合格。其余嘅员工都很有礼貌,服务不错。
觉得今次都有几多海鲜嘅选择。
羊架都唔错
蒜蓉焗龙虾有点Overcooked。