2024-03-28 176 浏览
星期日工人放假,同家人去左呢间餐厅试味。之前经过呢间餐厅好多次都冇入过去,终于有机会食。首先叫左个crab cake, 蟹味好浓都吾错。之后叫左个rib eye 12 oz,个扒有啲鞋,不过有牛味,加左啲盐都几好食。啲薯条都炸得好脆,咸咸地唔错!不过稍微有点贵。见到open rice有人推介个lobster combo 当然要嗌嚟打下卡,叫左个新疆蒜味mild 辣 都有啲辣,好彩冇叫medium。 个汁几好味,粟米都好入味,虾同八爪鱼仔都有好多只,味道正常。龙虾个头好大,肉就吾太多。呢啲食物最啱送啤酒食,所以我地叫左三杯啤酒,都几过瘾。埋单1600蚊左右,系有啲贵,不过间吾中一次无所谓啦!