2024-10-10
晚晚都大排长龙,今次专登早d过去,好快就轮到我哋啦,排队嘅时候店内一直有播采访,里面有制作方法之类,听到更加觉得呢个价位食到真系物超所值~🍜花胶@极上干贝龙虾汤米线简直海鲜盛宴,22小时熬制嘅龙虾汤果然鲜甜,唔同类型嘅海鲜铺喺上面,每款都巨多🤤第一啖想食米线根本无从落手,要先食上面先🤣🥘鲍鱼花胶虫草花鸡煲翅(内含半只鸡)鸡都煲得好入味,睇到汤面就感觉到满满嘅胶原蛋白🤤带上手套撕开嫩滑嘅鸡肉,唔够味嘅话旁边仲有辣椒酱油可以点哦😌而家时节嚟上一份滋补又暖身😌🫘阿爷三宝(顶级蚝油冬菇,南乳炸鸡翼,手制鱼腐)真嘅要点份试一下,冬菇吸收咗蚝油,香滑嫩口,唔油腻~鸡翼外壳酥脆,内部汁水饱满,如果唔系要分享,连续吃两只都唔够🤤🍹阿爷鲜果冰茶好多水果摆喺杯边,里面仲有芒果粒🤩果香与香茶交织,好大一杯,根本饮唔嗮🤤🍦芒果沙冰消暑就饮呢一杯,多到满出嚟🤣饮到一半突发奇想将百香果倒埋入去,一起喝更加有口感😉真系吃完好满足,份量俾得足够又足料,而且虽然忙,但系该有嘅服务一样用心,推荐嘅餐品都好满意☺️
🍜花胶@极上干贝龙虾汤米线
🥘鲍鱼花胶虫草花鸡煲翅(内含半只鸡)
🫘阿爷三宝
(顶级蚝油冬菇,南乳炸鸡翼,手制鱼腐)
🍹阿爷鲜果冰茶
🍦芒果沙冰