2023-07-12 43 浏览
多位朋友推荐嘅一间居酒屋。每张枱都有平板电脑落单,真系好似去左日本居酒屋咁呀。试左佢嘅蜜柑啤酒,饮得出佢嘅蜜柑味都几夹啤酒,上边嘅泡泡系沙冰,冰凉畅快,打卡亦一流。炸串叫左日本鸡蛋猪肉卷,海鳗,秋葵虾,帆立贝。全部都炸得好松脆可口,食材亦有质素。最钟意佢嘅章鱼仙,本身好钟意食章鱼烧,章鱼仙系第一次试。虾片亦系我喜爱嘅零食,两者加埋味道好夹,亦多左一重口感,非常推荐。铁盒蒸蚝CP 值非常高 ,$220/半打。每日限定。蒸蚝好大只,啖啖肉。甜品选择不多,当日有雪糕同芝士蛋糕。朋友生日原故,预留了柚子芝士蛋糕。可以预先安排写字服务。节日庆祝都非常适合嘅一间居酒屋。另外大肠锅都系佢嘅招牌菜,有机会一定要再试。

另外大肠锅都系佢嘅招牌菜,有机会一定要再试。
蜜柑泡泡啤酒
章鱼仙